onsdag 11 juni 2008

Det är inne att vara ute utan kläder!

Det är intressant att se att nakenbad tycks ha blivit intressant att skriva om på sistone. Eller är det bara kampen om läsarnas intresse som spelar in? Den så kallade nudistbed and breakfasten i Skåne har i alla fall fått mycket publicitet. Däremot nämner Aftonbladet att det skulle gå att besöka ett växthus i Uppsala naken, en aktivitet jag inte hört talas om.

Dessvärre har jag inte haft tid att skriva så mycket på den här bloggen på sistone, men hoppas att en och annan fått tips om de förträffliga badhusen i Tyskland, Holland och Belgien som jag nämnt här. Har också hört talas om att Paradisbadet i Örnsköldsvik har börjat med Aufguss av tysk typ. Man har också satt stopp för den groteska svenska vanan att bada bastu med badkläder. I stället tycks många ha handduk om kroppen, men det är inget krav. Dock skall man alltid ha en handduk under sig när man sitter, något som tyskarna också är väldigt noga med.

Annars är det ju utomhussäsong nu. Det blir för oss upplänningar ett och annat besök i Rullsand, Fjällnora och Ågestabadet för att sola hela kroppen. Och så får vi väl forska i det här med växthuset. Hör av er om ni vet något!